Rbttyk4nr2ecbgrgnxto

WINTER DETOX: ett 12-dagars yogiskt program 9-20 jan

Kundaliniyoga och renande diet med Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

Hur vill du kicka igång det nya året?
Vad vill du sätta för ton för 2019?

Om du väljer energi, inspiration, balans och allmänt välbefinnande så har du hittat rätt!
Nu bjuder vi in till en 12-dagars totalboost (9-20 jan) med Kundaliniyoga, meditation och renande, stärkande diet. Ett uppskattat och beprövat program där du hemifrån guidas via video, mail och text.

VARFÖR DETOX?
Med jämna mellanrum är det bra att göra en medveten boost för sin hälsa och sitt välmående. För de flesta av oss innehåller vardagslivet en hel del stress; vi hinner inte ta hand om oss, missar motionen, äter omedvetet, sover dåligt och hamnar i allmän obalans. Energinivån går ner. Motivation och inspiration går ner. Över tid blir ohälsosamma vanor en normalitet och låg energinivå, smärta och olika krämpor något vi accepterar.

Människans naturliga tillstånd är att vara vital, frisk, pigg, ha energi och en positiv känsla inför livet.

"Detox" i detta fall innebär att se över sina matvanor och äta en ren och antiinflammatorisk kost som främjar klarhet och lätthet i kropp och sinne. Vi ger kroppen chans att rena och rensa sig själv, något den sköter alldeles utmärkt om den bara får rätt förutsättningar. Dessutom använder vi oss av yogans fantastiska tekniker för att ytterligare rena ochrevitalisera. Vi gör det genom att stimulera immunförsvaret, cirkulationen och utrensningssystemet; stärka reningsorganen och matsmältningen.

Summa sumarum: denna detox är en fantastisk möjlighet att börja året med stärkande och livsbejakande dagliga rutiner med hjälp av yoga, meditation, kraftfulla andningsövningar, yogisk mat och livsstil.
UPPLÄGGET PÅ KURSEN
Kursen pågår under 12 dagar och börjar med 3 förberedelsedagar där du succesivt ställer om kost och livsstil. Du får lära dig att laga yogisk mat, har tid att köpa hem ingredienser och peppa dig själv mentalt.

Den fjärde dagen sätter vi igång. Du guidas genom yoga och meditation och startar den diet du ska följa de kommande 9 dagarna.

Självklart väljer du själv var du vill sätta ribban och hur stor omställning du vill göra.

Du gör det i din takt, i din hemmamiljö.

Vad du än väljer kommer vi peppa dig att gå in helhjärtat.

Vi har skapat ett skräddarsytt on-line program väl anpassat efter det mörka vinterhalvåret med fokus på att fylla på med härlig energi och entusiasm, rena kropp och sinne samt stärka upp kroppens immunförsvar.

Materialet kommer ligga uppe under 1 månad, så även om du inte kan delta just exakt de här dagarna så kan du göra kursen.

VEM KAN VARA MED?
Alla som vill! Nybörjare, erfaren yogi, yogalärare. Gammal som ung. Du gör programmet utifrån dina förutsättningar och alla kommer få stor behållning av att medvetet detoxa på detta sätt.

Yogaprogrammet är lätt att följa och du kommer tydligt guidas steg för steg genom programmet.

Människor med åkommor som tex migrän, sömnsvårigheter, utmattning, nedstämdhet brukar uppleva positiva förändringar när de börjar med yoga och ren kosthållning. Har du någon specifik åkomma och känner dig osäker om du kan medverka i programmet ber vi dig först rådgöra med din läkare.

Obs! Om du är gravid rekommenderas du inte att göra en detox.
UTTALANDEN FRÅN FÖRRA ÅRETS DELTAGARE

Jag har gått en del sådana här kurser, och vill berömma er, Klas och Annki, för absolut bästa kurs-upplägget jag provat!
- Lena

Älskar era videor, Annki & Klas! Er närvaro, entusiasm och glädje smittar av sig!
- Anna

Tack tack tack Annki och Klas! Svårt att sätta ord på vilken fantastisk upplevelse de senaste nio dagarna har varit. Otroligt tacksam! Har en tveklös känsla av att det här måste utvecklas och fortsättas!
- Daniel

Har hittat tillbaka kärleken till matlagning och maten, beundrar min kropp som vibrerar och redan mår så mycket bättre, mina tankar är klarare och alla bitar börjar hamna på plats.
- Zilmara

Njuter av det som redan händer i kropp och själ, märker en lätthet i kroppen men även i sinnet, känner mej gladare och vänligare! Släpper känslor och tankar som kontrollerat mej länge.
Så tacksam!
- Helena

Tack för ett fint och inspirerande program. Kommer att ha nytta av en hel del av det jag lär mig länge efter att kursen är slut.
- AgnetaVAD BESTÅR PROGRAMMET AV?

 • Ett yogapass som stödjer och vitaliserar kroppens inre reningsorgan; stimulerar tarmfunktionen och immunförsvaret; håller vinterförkylningar borta och stärker dina kognitiva funktioner.
 • En stärkande, uppiggande andningsmeditation.
 • Två varianter på renande vinterdiet som är näringstät, bra för njurar, tarmar och matsmältningsorganen.
 • Allmänna råd för ett vaket, glädjefyllt och hälsosamt liv. Tex ger vi råd hur du kan fortsätta utöva yoga regelbundet hemma.

Passet fyller på med entusiam, energi och ger ett klart och vaket sinne.

Detta ingår i on-linekursen

 • Välkomstvideo med introduktion till detox och programmet
 • Filmer med lärarledda yogaklasser och meditationer. Ett pass som är 30 minuter och ett som är 60 minuter.
 • Dagliga mail med inspiration, pepp och yogiska tips.
 • Instruktionsfilm för att laga den yogiska dieten.
 • En mängd härliga yogiska recept.
 • Kom igång med Kundaliniyoga - grundläggande information för nybörjaren.
 • Gemensamt forum för frågor, delande av upplevelser och allmän inspiration.
 • Allmänna råd för ett vaket, glädjefyllt och hälsosamt liv.
 • Inspiration till att fortsätta yoga regelbundet.ÅRETS JULKLAPP?
Ge bort kursen som present! Istället för att betala på denna sida, sätt in 750 kr på bankgiro 734-3965 och maila till klas@kundaliniyogacenter.se. Du kommer då få en rabattkod som du ger till den som ska få kursen, när han/hon sen registrerar sig kostar kursen 0 kr.

LÄRARNA
Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl är med och driver Stockholm Kundaliniyogacenter där de erbjudit mycket uppskattade Detoxkurser i 10 år. Ett syfte med denna on-linekurs är att alla, oberoende av var man bor, ska kunna vara med.

Båda är erfarna och uppskattade yogalärare, Teacher Trainers, musiker, healers och utbildade yogaterapeuter. De brinner för att i olika sammanhang sprida yogans fantastiska tekniker för ett vaket och vibrerande liv.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till:
klas@kundaliniyogacenter.se
annki@kundaliniyogacenter.se


- - - - - - - -
När du betalar för kursen så godtar du följande ansvarsfördelning:
Som deltagare tar du fullt ansvar för ditt eget välbefinnande under denna kurs. Det gäller såväl i relation till yogapass, meditation, livsstilstips samt följande av dieten. Lärarna ansvarar för att du får allt material som utlovas, under förutsättning att det allmänna nätet fungerar.
- - - - - - - -Denna kurs är inte öppen för registrering.

Lärare


Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl
Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

Annki och Klas är med och driver Stockholm Kundaliniyogacenter som erbjudit mycket uppskattade Detoxkurser i 10 år. Båda är erfarna och uppskattade yogalärare, yogaterapeuter, Teacher Trainers och musiker som brinner för att i olika sammanhang sprida yogans fantastiska tekniker. Med sin djupa kunskap och smittande yogaglädje har de inspirerat många människor att välja ett vaket och vibrerande liv.

Stockholm Kundaliniyogacenter: www.kundaliniyogacenter.se
Musik med Annki och Klas: www.hardayaal.com