~ WINTER DETOX onlinekurs 14-25 februari 2018 ~

 

Hur vill du kicka igång det nya året?
Vad vill du sätta för ton för 2018?

Om du väljer energi, inspiration, balans och allmänt välbefinnande så har du hittat rätt!
Vi bjuder in till en 12-dagars totalboost med Kundaliniyoga, meditation och renande, stärkande diet.

Detox betyder avgiftning och har till uppgift att rensa kroppen på gifter och samtidigt tillföra näring av allra bästa slag. När vi i kombination med specifik diet dessutom gör stärkande och utrensande yoga och meditation är succén ett faktum. Så bli inte förvånad om du förutom att känna dig lättare och skönare i kroppen också känner dig gladare, klarare i sinnet, jämnare i humöret, får mer energi, bättre magfunktion, sover bättre…

Detta är ett skräddarsytt online-program väl anpassat efter det mörka vinterhalvåret med fokus på att fylla på med härlig energi och entusiasm, rena kropp och sinne samt stärka upp kroppens immunförsvar.
HUR GÅR DET TILL?

Kursen pågår under 12 dagar och börjar med 3 förberedelsedagar där du succesivt ställer om kost och livsstil. Du får lära dig att laga yogisk mat, har tid att köpa hem ingredienser och peppa dig själv mentalt.

Den fjärde dagen sätter vi igång. Du guidas genom yoga och meditation och startar den diet du ska följa de kommande 9 dagarna.

Självklart väljer du själv var du vill sätta ribban och hur stor omställning du vill göra. Vad du än väljer kommer vi peppa dig att gå in helhjärtat.

VEM KAN VARA MED?
Alla som vill! Nybörjare, erfaren yogi, yogalärare. Gammal som ung. Alla kommer få stor behållning av att medvetet detoxa på detta sätt.

Yogaprogrammet är lätt att följa och du kommer tydligt guidas steg för steg.

Människor med åkommor som tex migrän, sömnsvårigheter, utmattning, nedstämdhet brukar uppleva positiva förändringar när de börjar med yoga och ren kosthållning. Har du någon specifik åkomma och känner dig osäker om du kan medverka i programmet ber vi dig först rådgöra med din läkare.

Om du är gravid rekommenderas du inte att göra en detox.


UTTALANDEN FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

Älskar era videor, Annki & Klas! Er närvaro, entusiasm och glädje smittar av sig!
- Anna

Jag har gått en del sådana här kurser, och vill berömma er, Klas och Annki, för absolut bästa kurs-upplägget jag provat!
- Lena

Tack tack tack Annki och Klas! Svårt att sätta ord på vilken fantastisk upplevelse de senaste nio dagarna har varit. Otroligt tacksam! Har en tveklös känsla av att det här måste utvecklas och fortsättas!
- Daniel

Har hittat tillbaka kärleken till matlagning och maten, beundrar min kropp som vibrerar och redan mår så mycket bättre, mina tankar är klarare och alla bitar börjar hamna på plats.
- Zilmara

Njuter av det som redan händer i kropp och själ, märker en lätthet i kroppen men även i sinnet, känner mej gladare och vänligare! Släpper känslor och tankar som kontrollerat mej länge.
Så tacksam!
- Helena

Tack för ett fint och inspirerande program. Kommer att ha nytta av en hel del av det jag lär mig länge efter att kursen är slut.
- AgnetaVAD BESTÅR PROGRAMMET AV?

 • Ett renande yogapass som stödjer njurar, lever, tarmfunktion och immunförsvar; håller vinterförkylningar borta och hjälper dig att hålla vikten nere. Detta pass fyller på med entusiam, energi och ger ett klart och vaket sinne.
 • En stärkande, uppiggande andningsmeditation.
 • En renande vinterdiet som är näringstät, bra för njurarna, tarmarna och matsmältningsorganen. Dieten är vegetarisk, fri från gluten och laktos. Vissa mjölkprodukter kan användas som tillbehör.
 • Allmänna råd för ett vaket, glädjefyllt och hälsosamt liv. Råd för hur du kan fortsätta utöva yoga regelbundet hemma.

Detta ingår i onlinekursen

 • Välkomstvideo med introduktion till detox och programmet
 • Film med lärarledd yogaklass och meditation
 • Instruktionsfilm för att laga Ghee*
 • Instruktionsfilm för att laga den yogiska dieten.
 • Yogiska Recept.
 • Kom igång med Kundaliniyoga - grundläggande information för nybörjaren.
 • Dagliga mail med inspiration, pepp och yogiska tips.
 • Gemensamt forum för frågor, delande av upplevelser och allmän inspiration.
 • Allmänna råd för ett vaket, glädjefyllt och hälsosamt liv.
 • Inspiration till att fortsätta yoga regelbundet.

*Ghee är ett renat, hälsofrämjande smör som används i ayurvedisk matlagning.


GE BORT KURSEN SOM PRESENT!
Istället för att betala på denna sida, sätt in 650 kr på bankgiro 734-3965 och maila till klas@kundaliniyogacenter.se. Du kommer då få en rabattkod som du ger till den som ska få kursen, när han/hon sen registrerar sig kostar kursen 0 kr.


LÄRARNA
Annki och Klas är med och driver Stockholm Kundaliniyogacenter som erbjudit mycket uppskattade Detoxkurser i 9 år. Ett syfte med denna on-linekurs är att alla, oberoende av var man bor, nu äntligen ska kunna vara med.

Båda är erfarna och uppskattade yogalärare, yogaterapeuter, Teacher Trainers och musiker som brinner för att i olika sammanhang sprida yogans fantastiska tekniker. Med sin djupa kunskap och smittande yogaglädje har de inspirerat många människor att välja ett vaket och vibrerande liv.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till:
klas@kundaliniyogacenter.se
annki@kundaliniyogacenter.se


När du betalar för kursen så godtar du följande ansvarsfördelning:
Som deltagare tar du fullt ansvar för ditt eget välbefinnande under denna kurs. Det gäller såväl i relation till yogapass, meditation, livsstilstips samt följande av dieten. Lärarna ansvarar för att du får allt material som utlovas, under förutsättning att det allmänna nätet fungerar.Lärare


Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl
Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

Annki och Klas är med och driver Stockholm Kundaliniyogacenter som erbjudit mycket uppskattade Detoxkurser i 10 år. Båda är erfarna och uppskattade yogalärare, yogaterapeuter, Teacher Trainers och musiker som brinner för att i olika sammanhang sprida yogans fantastiska tekniker. Med sin djupa kunskap och smittande yogaglädje har de inspirerat många människor att välja ett vaket och vibrerande liv.

Stockholm Kundaliniyogacenter: www.kundaliniyogacenter.se
Musik med Annki och Klas: www.hardayaal.com


Starta nu!